Tunnbrödsrulle med potatis, ägg och kaviar

11
2
Tunnbrödsrulle med potatis, ägg och kaviar

Tunnbrödsrulle med potatis, ägg, lax och kaviar är en god wrap perfekt för picknicken. Gör en röra av kaviar, crème fraiche och dill och bred på tunnbröd. Toppa med laxen, kokt, kall potatis, gurka och ägg. Matigt med fin sälta och krispighet. Rulla ihop och klä i smörgåspapper.

Tunnbrödsrulle med potatis, ägg och kaviar

Ingredienser

4 portioner
1/2 gurka
2 kalla hårdkokta ägg
4 små kalla kokta potatisar
200 g najadlax
1 dl crème fraiche
4 msk kaviar
2 msk skuren dill
nymalen svartpeppar
flingsalt med jod
4 bitar tunnbröd

För alla

Gör äggfri: Uteslut äggen eller ersätt äggen med t.ex. tärnad hårdost/fetaost eller kräftstjärtar.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri créme fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentarer

Kerstin

2021-06-06

Favorit som jag gjort många gånger. Perfekt på picknick.

Gunni

2017-04-03

Spännande. Kommer att testa detta.

Näringsvärde per portion

Energi 1572 KJ / 376 kCal
Fett 20.4 g
Kolhydrater 26.9 g
Protein 19.9 g
Läs mer om näringsvärden