Katarinas ättikströmming

Betyg 4.8 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Katarinas ättikströmming

Katarinas ättikströmming är panerade strömmingsfiléer som smakar ljuvligt gott av ättikslagen och rödlöken. Strömmingsfiléerna serveras med kokt potatis eller som pålägg på en hård smörgås.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005

Katarinas ättikströmming

Ingredienser

4 portioner
1 kg strömmingsfiléer
1 dl rågmjöl till panering
salt
peppar
smör till stekning
1 rödlök
5 kryddpepparkorn

Lag

1 dl ren ättika (24%)
3 dl vatten
3 1/2 dl strösocker

Gör så här

00:02:00
00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2740 KJ / 650 kCal
Fett18 g

Testa liknande recept

  • Senapsstekt strömming med pepparrot
    Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Stekt inlagd strömming
    Betyg 4.8 av 5.71 personer har röstat
    Receptet har 16 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ättiksströmming
    Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gravad strömming
    Betyg 3.9 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad