Kasslerjambalaya
Snabb, lättlagad, nyttig och god vardagsmat är jambalaya med kassler! Servera grytan med mer tabasco för den som så önskar, en gräddfilsklick och bröd.
Ingredienser
4 portioner
3 dl långkornigt ris
4 dl vatten
1/2 tsk salt
1 förpackning krossade tomater smaksatta med chili (à 500 g)
2 paprikor i olika färger
2 rödlökar
500 g kassler
några droppar tabasco
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2352 KJ / 563 kCal
Fett7.5 g
Kommentarer
Hej Michael! Enligt receptet ska den bara kokas med, men det är valfritt om man vill bryna löken. Lycka till!
Redaktionen
2014-04-16ska göra detta. undrar bara om man inte behöver bryna löken?
Michael
2014-04-10Otroligt gott. Gillar förövrigt tabasco o lite kryddstark mat. Vill man hetta upp den här rätten men bibehålla dess goda smak så är det bra att ta med lite piri piri.
Henrik
2007-05-08