Snabb, lättlagad, nyttig och god vardagsmat är jambalaya med kassler! Servera grytan med mer tabasco för den som så önskar, en gräddfilsklick och bröd.
Ingredienser
4 portioner
3
dl
långkornigt ris
4
dl
vatten
1/2
tsk
salt
1
förpackning krossade tomater smaksatta med chili (à 500 g)
2
paprikor i olika färger
2
rödlökar
500
g
kassler
några droppar tabasco
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
88
12 st
Kommentarer
Redaktionen
2014-04-16
Hej Michael!
Enligt receptet ska den bara kokas med, men det är valfritt om man vill bryna löken. Lycka till!
Michael
2014-04-10
ska göra detta. undrar bara om man inte behöver bryna löken?
Henrik
2007-05-08
Otroligt gott. Gillar förövrigt tabasco o lite kryddstark mat. Vill man hetta upp den här rätten men bibehålla dess goda smak så är det bra att ta med lite piri piri.
Kommentarer
Redaktionen
2014-04-16Hej Michael! Enligt receptet ska den bara kokas med, men det är valfritt om man vill bryna löken. Lycka till!
Michael
2014-04-10ska göra detta. undrar bara om man inte behöver bryna löken?
Henrik
2007-05-08Otroligt gott. Gillar förövrigt tabasco o lite kryddstark mat. Vill man hetta upp den här rätten men bibehålla dess goda smak så är det bra att ta med lite piri piri.