Kasslerjambalaya

88
12
Kasslerjambalaya

Snabb, lättlagad, nyttig och god vardagsmat är jambalaya med kassler! Servera grytan med mer tabasco för den som så önskar, en gräddfilsklick och bröd.

Kasslerjambalaya

Ingredienser

4 portioner
3 dl långkornigt ris
4 dl vatten
1/2 tsk salt
1 förpackning krossade tomater smaksatta med chili (à 500 g)
2 paprikor i olika färger
2 rödlökar
500 g kassler
några droppar tabasco

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

88

Kommentarer

Redaktionen

2014-04-16

Hej Michael! Enligt receptet ska den bara kokas med, men det är valfritt om man vill bryna löken. Lycka till!

Michael

2014-04-10

ska göra detta. undrar bara om man inte behöver bryna löken?

Henrik

2007-05-08

Otroligt gott. Gillar förövrigt tabasco o lite kryddstark mat. Vill man hetta upp den här rätten men bibehålla dess goda smak så är det bra att ta med lite piri piri.

Näringsvärde per portion

Energi 2352 KJ / 563 kCal
Fett 75 g
Läs mer om näringsvärden