Kasslergryta med pesto
Kvällens middag är både lätt att laga och god att äta! Den salta kasslern gifter sig fint med krämighet från grädde och god smak från pesto. Servera grytan med ris och en fräsch tomatsallad med rödlök i balsamvinäger. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 32 2018
Ingredienser
4 portioner
4 port ris eller couscous
Kasslergryta
ca 550 g kassler
2 msk pesto
2 1/2 dl matlagningsgrädde
2 1/2 dl mjölk
2 tsk majsstärkelse
peppar
Tomatsallad
1/2 rödlök
1/2 ask tomater (à 500 g)
1/2 msk olivolja
2 tsk vinäger (gärna balsamvinäger)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2517 KJ / 602 kCal
Fett20 g
Salt7.78 g
Kolhydrater61 g
Protein42 g
Kommentar
Gott och lättlagat, men aningen för klen smak för mig. Hävde i lite ingefära och något mer pesto än vad som står i receptet. Perfekt vardagsmat!
Erika
2021-09-15