Grillad kassler med bönsallad
Grillad kassler med en livfull varm sallad av rödlök, paprika, svarta bönor och körsbärstomater. Krydda med några stänk vinäger och salt och peppar. Servera din grillade kassler och bönsallad tillsammans med ett gott bröd.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2006
Ingredienser
4 portioner
600 g kassler
1 tsk olja
2 rödlökar
1 grön paprika
1 gul paprika
2 msk olja
1 burk svarta bönor (à ca 400 g)
20 körsbärstomater
2 msk vinäger
1 tsk salt
1 - 1 1/2 krm peppar
hackad persilja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1850 KJ / 440 kCal
Fett15 g
Kommentar
Gott och lyxigt i matlådan, trots enkelheten i tillagning. Kommer att bli en standardrätt. Även ungarna åt med god aptit.
Kajsa
2006-07-22