Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Grillad kassler med bönsallad

Grillad kassler med en livfull varm sallad av rödlök, paprika, svarta bönor och körsbärstomater. Krydda med några stänk vinäger och salt och peppar. Servera din grillade kassler och bönsallad tillsammans med ett gott bröd.

Detta är ett recept från Buffé nr 4, 2006
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär kasslern i ca 1 1/2 cm tjocka skivor. Pensla med olja. Grilla eller stek kasslerskivorna 2-3 minuter per sida.
  2. Skala och hacka löken. Skölj, kärna ur och tärna paprikorna. Fräs lök och paprika i oljan i en traktörpanna.
  3. Låt bönorna rinna av och spola hastigt av dem med kallt vatten. Skölj och halvera tomaterna. Blanda ner bönor och tomater i pannan.
  4. Stänk över vinäger och krydda med salt och peppar. Strö över hackad persilja. Servera den varma bönsalladen till kasslern, gärna med bröd till.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg. Välj bröd till som passar.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 600 g kassler
  • 1 tsk olja
  • 2 rödlökar
  • 1 grön paprika
  • 1 gul paprika
  • 2 msk olja
  • 1 burk svarta bönor (à ca 400 g)
  • 20 körsbärstomater
  • 2 msk vinäger
  • 1 tsk salt
  • 1 1/2 krm peppar
  • hackad persilja
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 1850 kJ / 440 kCal
Fett: 15 g
Läs mer om näringsvärden