Kassler med vindruvsallad och potatis

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Kassler med vindruvsallad och potatis

Denna kassler med vindruvssallad och potatis är en hälsosamt god och lättlagad middag värd att prova. Du lägger upp den skivade kasslern tillsammans med den kokta potatisen och serverar med en krämigt smaskig sallad på vindruvor, gräddfil och senap.

Kassler med vindruvsallad och potatis

Ingredienser

4 portioner
10 - 12   potatisar
500 g  kassler
300 g  kärnfria vindruvor gärna både gröna och blå
2 dl  gräddfil
2 - 2 1/2 msk  senap
2 krm  salt
1 krm  mald vitpeppar

För alla

Byt ut gräddfilen mot 1 dl äkta majonnäs utrörd i 1/2 dl vatten om du inte tål mjölk eller laktos (för 4 port).

Gör så här

Tips

Blanda gärna ner 1 knippa hackad gräslök i salladen för extra smak (för 4 port).

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2374 KJ / 568 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Bräckt kassler med rödbetsris
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kassler i pitabröd
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Karlas kasslergryta
Betyg 2.5 av 5.
103 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pastasallad med kassler
Betyg 3.7 av 5.
67 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Druvsalsa med hetta
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vindruvsglass
Betyg 4.3 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga