Kassler med vindruvsallad och potatis
![Kassler med vindruvsallad och potatis](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14381/cf_259/kassler_med_vindruvsallad_och_potatis.jpg)
Denna kassler med vindruvssallad och potatis är en hälsosamt god och lättlagad middag värd att prova. Du lägger upp den skivade kasslern tillsammans med den kokta potatisen och serverar med en krämigt smaskig sallad på vindruvor, gräddfil och senap.
![Kassler med vindruvsallad och potatis](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14381/cf_259/kassler_med_vindruvsallad_och_potatis.jpg)
Ingredienser
4 portioner
10 - 12 potatisar
500 g kassler
300 g kärnfria vindruvor gärna både gröna och blå
2 dl gräddfil
2 - 2 1/2 msk senap
2 krm salt
1 krm mald vitpeppar
För alla
Byt ut gräddfilen mot 1 dl äkta majonnäs utrörd i 1/2 dl vatten om du inte tål mjölk eller laktos (för 4 port).
Gör så här
Tips
Blanda gärna ner 1 knippa hackad gräslök i salladen för extra smak (för 4 port).
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2374 KJ / 568 kCal
Fett0 g
Kommentarer