Kassler med varma rödbetsklyftor

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
1
Kassler med varma rödbetsklyftor

Klassiska råvaror i en perfekt kombination! De mumsiga, varma rödbetsklyftorna som fått fin smak av gräslök och kryddor lägger du på din salta kassler och serverar sedan direkt med nykokt potatis och len örtcrème fraiche. Gott och vackert!

Kassler med varma rödbetsklyftor

Ingredienser

4 portioner
600 g  färsk potatis
8   små rödbetor
2 msk  smör
1 msk  finhackad gräslök
500 g  kassler
2 dl  crème fraiche med örter eller valfri smaksatt sort

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör och laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller olja. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Vi tycker detta var jättegott och dessutom lätt att laga!

Ann-katrin

2002-09-04

Näringsvärde per portion

Energi2119 KJ / 509 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Bräckt kassler med rödbetsris
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kassler med rödbetsfräs
Betyg 4.3 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rotfruktspytt med kassler, ägg och rödbetor
Betyg 3.1 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kassler med grön sås och avokado
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Örtgrillat lamm med rostade primörer
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Smörstekt piggvar med kantareller och rödbetor
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga