En enkel och smaskig vardagsrätt där smakrik kassler får sällskap av en svalkande kapris- och citronkräm. Den crème fraiche-baserade såsen påminner om en tartarsås och fungerar perfekt för att balansera upp sältan i köttet. Servera alltsammans med ris och toppa med sockerärtor.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 39 2016
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd crème fraiche och matfett utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Använd mjölkfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Väldigt enkelt och lättlagat en väldigt fräsch maträtt var orden från min man. Hela familjen tyckte om den och att den går så snabbt att få fram på bordet.
Rebecka
2022-04-07Tog utan kapris. Vi äter inte ris efter arsenik larmet, här är det bara eko matvete. 3 stjärnor!
Caroline
2016-09-27