Kassler i ugn med rödlök och tomat
Kassler i ugn med rödlök och tomat, en rätt som är enkel att laga och smakar fantastiskt gott. Kasslerskivor varvas med lök och tomat i en ugnsform. Mjölk kokas med timjan, peppar och créme fraiche som hälls över kasslern och steks färdigt i ugnen. Koka ris och förbered salladen som serveras som tillbehör.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 50 2014
Ingredienser
4 portioner
1 rödlök
2 tomater
ca 600 g kassler
1 dl mjölk
2 krm timjan
2 krm peppar
2 dl crème fraiche senap/vin/lök
4 port ris eller kokt potatis
Sallad
1/2 blomkål
1 tsk vinäger
1 tsk olja
salt
peppar
65 g mangoldskott
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2445 KJ / 584 kCal
Fett21 g
Salt3.46 g
Kolhydrater57 g
Protein40 g
Kommentarer
Usch och några tvi-n följer när du äter detta om du inte tar och steker löken lite innan och såsen är tunn minst sagt iallafall om du följer instruktionerna och lägg till lite Mozzarella och några skivor ananas och salt!
Göran
2024-10-05Gott!
Britt
2024-09-25Lägg till salt
Marie
2024-01-24