Gratinerad kassler med paprika och mos
En gratinerad kassler som sköter sig själv i ugnen serveras här med rödlök, paprika och riven ost. Moset gör du på både potatis och blomkål för en extra twist. Servera tillsammans med smakrika körsbärstomater och vardagsmiddagen är färdig!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2018
Ingredienser
4 portioner
Mos
900 g potatis
ca 400 g blomkål (400 g motsvarar ca 1/2 huvud)
2 dl mjölk
salt
peppar
Kassler
ca 600 g kassler
1 rödlök
1 röd paprika
1 dl riven ost
Till servering
250 g körsbärstomater
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk och ost mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1898 KJ / 454 kCal
Fett7 g
Salt7 g
Kolhydrater49 g
Protein42 g
Kommentarer