Gratinerad kassler med paprika och mos

7
0
Gratinerad kassler med paprika och mos

En gratinerad kassler som sköter sig själv i ugnen serveras här med rödlök, paprika och riven ost. Moset gör du på både potatis och blomkål för en extra twist. Servera tillsammans med smakrika körsbärstomater och vardagsmiddagen är färdig!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2018

Gratinerad kassler med paprika och mos

Ingredienser

4 portioner

Mos

900 g
potatis
ca 400 g
blomkål (400 g motsvarar ca 1/2 huvud)
2 dl
mjölk
-
salt
-
peppar

Kassler

ca 600 g
kassler
1
rödlök
1
röd paprika
1 dl
riven ost

Till servering

250 g
körsbärstomater

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk och ost mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1898 KJ / 454 kCal
Fett 7 g
Salt 7 g
Kolhydrater 49 g
Protein 42 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept