Karré med aubergine och oliver
Karré med aubergine och oliver är en imponerande varmrätt med vinnande smaker. Karrékotletterna ger ett fint tuggmotstånd och tillbehör som vitlöksdoftande aubergineröra, oliver och tunna strimlor paprika bidrar till att detta blir en ny vardagsfavorit på middagsbordet.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 13 2013
Ingredienser
4 portioner
4 portioner ris eller annat gryn
2 vitlöksklyftor
1 aubergine
2 msk olivolja
1 dl vatten
salt
svartpeppar
1 gul lök
1 orange paprika
1 dl blandade oliver
2 msk balsamvinäger
1 tsk strösocker
4 karrékotletter
1 msk smör eller margarin
1/2 tsk torkad rosmarin
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2403 KJ / 573 kCal
Fett25.3 g
Kolhydrater55.3 g
Protein28.8 g
Kommentar
Tyckte inte att auberginekrämen var speciellt god. Kom inte på ngt att piffa till den med heller så.. Nej, inte igen.
Lena
2013-03-29