Karré med aubergine och oliver

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
1
Karré med aubergine och oliver

Karré med aubergine och oliver är en imponerande varmrätt med vinnande smaker. Karrékotletterna ger ett fint tuggmotstånd och tillbehör som vitlöksdoftande aubergineröra, oliver och tunna strimlor paprika bidrar till att detta blir en ny vardagsfavorit på middagsbordet.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 13 2013

Karré med aubergine och oliver

Ingredienser

4 portioner
4   portioner ris eller annat gryn
2   vitlöksklyftor
1   aubergine
2 msk  olivolja
1 dl  vatten
salt och svartpeppar
1   gul lök
1   orange paprika
1 dl  blandade oliver
2 msk  balsamvinäger
1 tsk  strösocker
4   karrékotletter
1 msk  smör eller margarin
1/2 tsk  torkad rosmarin

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Tyckte inte att auberginekrämen var speciellt god. Kom inte på ngt att piffa till den med heller så.. Nej, inte igen.

Lena

2013-03-29

Näringsvärde per portion

Energi2403 KJ / 573 kCal
Fett25.3 g
Kolhydrater55.3 g
Protein28.8 g

Testa liknande recept

Rosmarinkotlett med sötsyrlig grönsaksröra
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Auberginerullar med getost
Betyg 2.8 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Melitzanosalata – auberginesallad
Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Aubergineröra med paprika
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Schweizerschnitzel
Betyg 3.3 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bön- och potatissallad med karrékotlett
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga