Auberginerullar med getost
![Auberginerullar med getost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_99965/cf_259/auberginerullar_med_getost.jpg)
Pyssligt men gott tilltugg med aubergine och getost i smakfull kombination. Att strö salt på auberginen hjälper till att dra ut en del av vätskan så den blir fastare. Har man ingen getfärskost går det bra att blanda getost, t ex chèvre, med crème fraiche.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2014
![Auberginerullar med getost](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_99965/cf_259/auberginerullar_med_getost.jpg)
Ingredienser
8 portioner
2 auberginer (à ca 300 g)
1 1/2 krm salt
2 msk olivolja
1 1/2 tsk torkad oregano
1 msk balsamvinäger
300 g getfärskost (t ex Chavroux)
För alla
Fri från gluten och ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi694 KJ / 166 kCal
Fett14 g
Salt1 g
Kolhydrater2 g
Protein8 g
Kommentarer