Auberginerullar med getost

Betyg 2.8 av 5.
24 personer har röstat
0
Auberginerullar med getost

Pyssligt men gott tilltugg med aubergine och getost i smakfull kombination. Att strö salt på auberginen hjälper till att dra ut en del av vätskan så den blir fastare. Har man ingen getfärskost går det bra att blanda getost, t ex chèvre, med crème fraiche.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2014

Auberginerullar med getost

Ingredienser

8 portioner
2 auberginer (à ca 300 g)
1 1/2 krm salt
2 msk olivolja
1 1/2 tsk torkad oregano
1 msk balsamvinäger
300 g getfärskost (t ex Chavroux)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
24 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi694 KJ / 166 kCal
Fett14 g
Salt1 g
Kolhydrater2 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Chiligrillad aubergine med tomat och mozzarella
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Getostrullar med aprikos
Betyg 2.9 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad aubergine med grekisk sallad och tzatziki
Betyg 4.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade pilgrimsmusslor med grönsaksbakelse
Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Aubergine- och tomatgryta
Betyg 4.1 av 5.
21 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad aubergine med vitlök- och citronglaze
Betyg 4.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga