Auberginerullar med getost

Betyg 2.8 av 5.
24 personer har röstat
0
Auberginerullar med getost

Pyssligt men gott tilltugg med aubergine och getost i smakfull kombination. Att strö salt på auberginen hjälper till att dra ut en del av vätskan så den blir fastare. Har man ingen getfärskost går det bra att blanda getost, t ex chèvre, med crème fraiche.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2014

Auberginerullar med getost

Ingredienser

8 portioner
2   auberginer (à ca 300 g)
1 1/2 krm  salt
2 msk  olivolja
1 1/2 tsk  torkad oregano
1 msk  balsamvinäger
300 g  getfärskost (t ex Chavroux)

För alla

Fri från gluten och ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
24 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi694 KJ / 166 kCal
Fett14 g
Salt1 g
Kolhydrater2 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Salviakryddade renjärpar
Betyg 2.7 av 5.
16 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Tapenadesnittar
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gratinerade auberginerullar
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Baconinlindad getost med mango
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Somriga grillgrönsaker
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rostad auberginesallad med getost och kikärtor
Betyg 4.3 av 5.
23 personer har röstat
Över 60 min att tillaga