Auberginerullar med getost

24
0
Auberginerullar med getost

Pyssligt men gott tilltugg med aubergine och getost i smakfull kombination. Att strö salt på auberginen hjälper till att dra ut en del av vätskan så den blir fastare. Har man ingen getfärskost går det bra att blanda getost, t ex chèvre, med crème fraiche.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2014

Auberginerullar med getost

Ingredienser

8 portioner
2 auberginer (à ca 300 g)
1 1/2 krm salt
2 msk olivolja
1 1/2 tsk torkad oregano
1 msk balsamvinäger
300 g getfärskost (t ex Chavroux)

För alla

Fri från gluten och ägg.
Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

24

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 694 KJ / 166 kCal
Fett 14 g
Salt 1 g
Kolhydrater 2 g
Protein 8 g
Läs mer om näringsvärden