Grillade lammracks med caponata och getostcrème

Betyg 3.3 av 5.
15 personer har röstat
0
Grillade lammracks med caponata och getostcrème

Våga lamm på grillen. Salt, peppar och lite koll på innertemperaturen är allt som krävs för att få perfekt saftiga lammracks. Servera med caponata, en traditionell sötsyrlig siciliansk grönsaksröra och en fräsch getostkräm. Caponata över? Mums på mackan!

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2015

Grillade lammracks med caponata och getostcrème

Ingredienser

4 portioner
ca 1 kg lammracks
1 tsk salt
1 krm peppar

Caponata

1/2 gul lök
2 vitlöksklyftor
1/2 aubergine
1 röd paprika
2 selleristjälkar
3 tomater
2 msk olivolja
1 msk kapris
2 msk russin
1 msk rödvinsvinäger
1/2 msk strösocker
1/2 tsk salt
1/2 krm peppar

Getostcrème

100 g chèvre
1 dl crème fraiche
1 msk finhackad rosmarin
1 krm salt
1/2 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
15 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3210 KJ / 767 kCal
Fett57 g
Salt3.78 g
Kolhydrater12 g
Protein52 g

Testa liknande recept

Enklaste chèvrecremen
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chèvre-tzatziki
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad sparris med pinjenötter & chèvre
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chèvrecrème
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Grillad chèvre med honung, rosmarin och aprikoser
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga