Kardemummariddare med gubbar & honung

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Kardemummariddare med gubbar & honung

Himmelskt goda är dessa kardemummariddare med jordgubbar och honung. Krispiga, färgrika formbröd vända i ägg, kardemumma och socker och snabbt stekta i olja serveras med jordgubbar och krämig honung. Enkelt och smakfullt mellanmål.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 2001

Kardemummariddare med gubbar & honung

Ingredienser

4 portioner
4 skivor formbröd
2 ägg
2 dl mjölk
1 msk socker
1 tsk malen kardemumma

Till servering

honung
jordgubbar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Yoghurt sundaes
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Jordgubbskompott med mandelfras
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rabarber "quesadilla" med rabarber och vaniljsmak
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sommarhjärta
Betyg 2.8 av 5.
85 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Rabarber- och jordgubbsdessert
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga