Kardemummakaka

Den ljuvligt doftande kryddan kardemumma och filmjölk förgyller den här kakan och gör den sagolikt god. Pärlsocker på toppen ger kardemummakakan lite krunch. Så gott!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2003

Gör så här
00:25:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Energi892 KJ / 213 kCal
Fett9 g
Salt0.4 g
Kolhydrater29 g
Protein3 g
Kommentarer
43 stJättegod smak! Har bakat flera gånger men problemet är att den alltid blir väldigt väldigt platt.
Sara marie
Hade ingen filmjölk, fick bli grekisk naturell yoghurt. Hoppas det inte blir sämre
Michael
Inget pärlsocker hemma - det gick lika bra med kokosflingor
Peter
Addera lite rivet äpple, kanel tillsammans med kardemumma och lite extra smör såklart så var denna en hitt!
Rickard
Fantastiskt god! Mjuk, luftig, saftig, hög och så omtyckt av alla här. Kommer definitivt att baka den fler gånger!
Annette
Ett bra och enkelt recept som förgyller vilket kaffebord som helst.
Bo anders
Min fick gå längre , blev lite som en kladdkaka men underbart god
Eva
Vart inte ens hög. Hade den längre i ugnen än vad det stod i receptet
Kamilla
Recept är bra och jätte gott jag bakar på samma sett. Tackar!
Suvada
Gillar kardemumma! Minskade sockermängden till 1 dl, använde naturell yoghurt, jättegod kaka 😋
Birgitta