Om du är vegan och vill baka en sockerkaka utan ägg är detta receptet för dig! Här får du istället använda lite mer bakpulver för att få ett bra resultat, samt byta ut smör och mjölk mot mjölkfritt margarin och havredryck. Smaksätt den veganska sockerkakan med kardemumma.
Fri från ägg, laktos, mjölkprotein och ägg men innehåller gluten.
Näringsvärdet är beräknat på hela satsen.
Kommentarer
Daniel
5/19/2020Jag gillar inte kardemumma så jag uteslöt det, rev istället i skalet av en citron och pressade i halva citronen. Blev jättebra!
Carin
4/29/2020Tips, byt ut 1,5 dl mjöl mot mandelmjöl så blir kakan saftigare och håller sig saftig längre.
Josefin
2/3/2020Supergod! Har även provat att tillsätta hallon och 1 1/5 tsk kardemumma. Blev Riktigt gott!
Redaktionen ICAse
2/3/2020Hej Josefin! Å vad gott med hallon och kardemumma i kakan. Tack för att du delar med dig så fler kan prova. Hälsningar Ulrika