Om du är vegan och vill baka en sockerkaka utan ägg är detta receptet för dig! Här får du istället använda lite mer bakpulver för att få ett bra resultat, samt byta ut smör och mjölk mot mjölkfritt margarin och havredryck. Smaksätt den veganska sockerkakan med kardemumma.
Fri från ägg, laktos, mjölkprotein och ägg men innehåller gluten.
Näringsvärdet är beräknat på hela satsen.
Kommentarer
Lyssa
2021-11-06Busenkel och så god! Ersatte hälften att vetemjölet med mandelmjöl. Färsk kardemumma viktig! Klar på noll tid. Tack för fint snabbt recept!
Jessica
2021-08-28Vill du vara ker på att det inte finns risk för ev allergier så använd inte ströbröd till formen då de kan innehålla både mjölk & ägg.
Carl-joar
2021-06-02Jättegod! Den är lite torr kan jag tycka, så kanske borde det vara mer margarin. Jag hade i citronskal från en citron, och det blev gott.