Hembakade kardemummabullar är nog det godaste som finns. Bullarna fylls med med en fyllning på smör, socker och mortlad kardemumma. Kardemummasnurrorna gräddas sedan gyllenbruna och som bekant är de godast nybakta!
Innehåller gluten. Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölk och smör. Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria produkter av mjölk och smör. Gör äggfri: byt ut ägg mot mjölk (till pensling).
Över 60 minuter
Gör så här
Tips
Koka upp sockerlag (1/2 dl strösocker och 1/2 dl vatten, för ca 20 st bullar) och pensla nygräddade bullarna med sockerlagen för att få en fin, glansig yta på bullarna.
Vad tyckte du om receptet?
10
6 st
Kommentarer
Malin
1/25/2021
Har aldrig bakat med så hård deg. Bullarna jäste inte ordenligt och blev hårda och torra. Älskar kardemummabullar med dessa bakar jag inte fler gånger.
Mojdeh
10/17/2020
Degen blev väldigt hård så jag var tvungen och lägga till mera mjölk och smör.Degen gÄste inte heller. Har aldrig varit med om det! Inte nöjd med resultatet :(
Helen
7/23/2020
De godaste hembakade bullarna jag ätit och vad fint det blev med sockerlagen!
Kommentarer
Malin
1/25/2021Har aldrig bakat med så hård deg. Bullarna jäste inte ordenligt och blev hårda och torra. Älskar kardemummabullar med dessa bakar jag inte fler gånger.
Mojdeh
10/17/2020Degen blev väldigt hård så jag var tvungen och lägga till mera mjölk och smör.Degen gÄste inte heller. Har aldrig varit med om det! Inte nöjd med resultatet :(
Helen
7/23/2020De godaste hembakade bullarna jag ätit och vad fint det blev med sockerlagen!