Denna färslimpa "Lindström" med inslag av rödbetor och kapris är en perfekt middag för dig som gillar husmanskost. Serveras tillsammans med kokt potatis, gröna ärtor och yoghurten smaksatt med senap och persilja.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
21 2011
Läs noga ingrediensförteckningen på ströbrödet för samtliga allergener. I övrigt är rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt matyoghurt mot mjölkfritt alternativ, t ex Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentar
Mats
2020-04-15Lägg gärna till ett ägg i receptet. Den behöver mera bindning. Jag hade den i ugnen i 35 minuter, men den var alldeles för lös i konsistensen.
Redaktionen ICAse
2020-04-20Hej Mats! Tack för din kommentar. Om man rör ihop smeten tillräckligt länge så blir smeten fastare i konsistensen. Hälsningar Elina