Kaprissås

Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kaprissås

Denna kaprissås på matyoghurt, dijonsenap, grovhackad kapris och citron är en pikant följeslagare till panerad fisk eller stekt kyckling.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2012

Kaprissås

Ingredienser

4 portioner
2 dl matyoghurt (10 %)
2 msk dijonsenap
3 msk grovhackad kapris
1 tsk färskpressad citronjuice
1/2 krm peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Pannbiffar med rödbeta
    Betyg 3.9 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fish’n chips
    Betyg 2.9 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fiskbiffar med senapsyoghurt
    Betyg 3.5 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lammkorv med tomat och salvia
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad