Fish and chips är en traditionell och mumsig rätt som ofta serveras som snabbmat i England. I detta recept panerar vi kolja i ägg och panko och steker sedan fisken i panna medan vi samtidigt tillreder den fantastiska remouladsåsen. Servera med ugnsrostade potatisklyftor, krispig romansallad och låt er väl smaka!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
8 2013
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Tobias
2013-03-11spätta istället för kolja och fin remoulade från delikatessen
Redaktionen
2013-02-21Hej Jessica! Tack för din synpunkt om sallader. Den tar vi genast med oss till våra kockar och till sortimentsansvariga så att de kan tänka på det i planeringen framöver. Om det fattas varor i kassen så tar man kontakt med butiken, så som du gjort. Prata med dem och förklara hur du ser på saken, det är bästa sättet. Ta i första hand kontakt med den som är matkasseansvarig.
Jessica
2013-02-18Hejsan! När vi började med Ica matkassen så var vi så nöjd då det va bra med sallad till maträtterna och även olika salladsblandningar. Nu känns det mest som att man har tur om man får lite sallad till maträtterna samt att maträtterna överlag känns sämre!? Sen fattas det ofta ingridienser till matkassen och ringer man till sin Ica så måste man åka dit för att hämta det själv och som kompensation får man alltid choklad!? Vill inte ha choklad vill ha rabatt eller bensinpengar?. Supertråkigt och vi funderar nu på att byta till Linas matkasse. Vi som har vart så nöjd.