Lammkorv med tomat och salvia
Lammkorv med tomat och salvia i ugn är tillsammans med klyftpotatis en trivsam middagsrätt. Matyoghurt blandat med honung och dijonsenap blir en härlig mjuk kontrast till den mustiga lammkorven.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2011
Ingredienser
4 portioner
900 g potatis
2 msk olivolja
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
1/2 - 3/4 kruka salvia
1 litet blomkålshuvud
Lammkorv
4 korvar t ex kryddiga lammkorvar (4 st motsvarar ca 500 g)
1 burk cocktailtomater (à 400 g)
1 msk torkad oregano
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 msk olivolja
Yoghurt
1 dl matyoghurt (10%)
1 msk dijonsenap
1 tsk honung
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer