Suverän aptitretare med höstiga smaker. En toast med kantareller och balsamvinäger är snabblagad och alltid lika populär! Fräs svampen och löken i olja och krydda efter egen smak.
Ingredienser
4 portioner
1/2
l
kantareller (eller trattkantareller)
1
rödlök
2
msk
smör eller margarin
1/2
tsk
salt
1
krm
peppar
2
msk
färsk hackad timjan
1
msk
balsamvinäger
4
skivor formfranska
Garnering
2
tomater
timjankvistar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
4
1 st
Kommentar
Anders
2003-08-01
Jättegott!
Jag funderar på att smörsteka brödet i stället för att rosta nästa gång jag gör detta.
Kommentar
Anders
2003-08-01Jättegott! Jag funderar på att smörsteka brödet i stället för att rosta nästa gång jag gör detta.