Kantarellstuvning

Betyg 4.8 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Kantarellstuvning

Gör en krämig kantarellstuvning med lök, vispgrädde och persilja. Stuvningen är väldigt god till omelett, rostat bröd eller som fyllning i crêpes.  

Kantarellstuvning

Ingredienser

4 portioner
10 dl kantareller (ca 350 g)
1 gul lök
3 msk smör
salt
svartpeppar
1 msk vetemjöl
3 dl vispgrädde
1/2 kruka persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

Jättegod stuvning. Jag brukar ha l3dl ost för en krämig stuvning och då skippar jag vetemjöl

Nadja

2025-08-04

Näringsvärde per portion

Energi1678 KJ / 400 kCal
Fett39 g
Salt1.4 g
Kolhydrater8 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Parmesanstuvade makaroner med smörstekta kantareller
Betyg 4.3 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Svampstuvning
Betyg 4.5 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kantarelltoast
Betyg 4.7 av 5.81 personer har röstat
Receptet har 15 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kantarellsås
Betyg 4 av 5.64 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Soppa med kantareller och vitt vin
Betyg 3.1 av 5.207 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Syltad lök och svamp
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad