Kantarellsnittar med chèvre

Fräs kantareller, eller annan svamp, i smör med hackad vitlök. Krydda med hackad persilja, salt och peppar. Lägg på rostade baguettebitar och toppa med chèvre. Gratinera i ugn tills osten fått lite färg. Lyxigare snitt får man leta efter!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2014

Ingredienser
4 portioner
250 g kantareller eller annan svamp
1 vitlöksklyfta
2 msk smör
1 krm salt
1/2 krm peppar
12 rostade baguetteskivor
12 bitar getost av chèvretyp
Gör så här
00:05:00
00:03:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1480 KJ / 354 kCal
Fett9 g
Salt1.78 g
Kolhydrater50 g
Protein13 g
Kommentarer
Mycket uppskattat som förrätt på nyår!
Sara
2025-01-05Otroligt gott och så enkelt att göra! Förvånad att receptet inte har 5 stjärnor.
Rebecka
2021-09-22Otroligt goda! Serverades som ett tilltugg innan huvudrätten och uppskattades av alla gäster👍🏼.
Anna
2020-07-06