Kantarellsnittar med chèvre

Betyg 3 av 5.
145 personer har röstat
3
Kantarellsnittar med chèvre

Fräs kantareller, eller annan svamp, i smör med hackad vitlök. Krydda med hackad persilja, salt och peppar. Lägg på rostade baguettebitar och toppa med chèvre. Gratinera i ugn tills osten fått lite färg. Lyxigare snitt får man leta efter!

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2014

Kantarellsnittar med chèvre

Ingredienser

4 portioner
250 g kantareller eller annan svamp
1 vitlöksklyfta
2 msk smör
1 krm salt
1/2 krm peppar
12 rostade baguetteskivor
12 bitar getost av chèvretyp

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
145 personer har röstat

Kommentarer

Otroligt gott och så enkelt att göra! Förvånad att receptet inte har 5 stjärnor.

Rebecka

2021-09-22

Otroligt goda! Serverades som ett tilltugg innan huvudrätten och uppskattades av alla gäster👍🏼.

Anna

2020-07-06

Bland det godaste jag ätit, en kombo jag aldrig kommit på själv

Gun-britt

2016-07-04

Näringsvärde per portion

Energi1480 KJ / 354 kCal
Fett9 g
Salt1.78 g
Kolhydrater50 g
Protein13 g

Testa liknande recept

Kantarellpizza med getost
Betyg 3.6 av 5.
88 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad sallad med mango, getost och sojaolja
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kantareller med getost och cottage cheese
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chèvrekräm
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Getost med salsa verde
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Toast med lammfärsbiffar och chèvre
Betyg 5 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga