Kantarellsnittar med chèvre

143
3
Kantarellsnittar med chèvre

Fräs kantareller, eller annan svamp, i smör med hackad vitlök. Krydda med hackad persilja, salt och peppar. Lägg på rostade baguettebitar och toppa med chèvre. Gratinera i ugn tills osten fått lite färg. Lyxigare snitt får man leta efter!

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2014

Kantarellsnittar med chèvre

Ingredienser

4 portioner
250 g kantareller eller annan svamp
1 vitlöksklyfta
2 msk smör
1 krm salt
1/2 krm peppar
12 rostade baguetteskivor
12 bitar getost av chèvretyp

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

143

Kommentarer

Rebecka

2021-09-22

Otroligt gott och så enkelt att göra! Förvånad att receptet inte har 5 stjärnor.

Anna

2020-07-06

Otroligt goda! Serverades som ett tilltugg innan huvudrätten och uppskattades av alla gäster👍🏼.

Gun-britt

2016-07-04

Bland det godaste jag ätit, en kombo jag aldrig kommit på själv

Näringsvärde per portion

Energi 1480 KJ / 354 kCal
Fett 9 g
Salt 178 g
Kolhydrater 50 g
Protein 13 g
Läs mer om näringsvärden