Kantarellsnittar med chèvre
Fräs kantareller, eller annan svamp, i smör med hackad vitlök. Krydda med hackad persilja, salt och peppar. Lägg på rostade baguettebitar och toppa med chèvre. Gratinera i ugn tills osten fått lite färg. Lyxigare snitt får man leta efter!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2014
Ingredienser
4 portioner
250 g kantareller eller annan svamp
1 vitlöksklyfta
2 msk smör
1 krm salt
1/2 krm peppar
12 rostade baguetteskivor
12 bitar getost av chèvretyp
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1480 KJ / 354 kCal
Fett9 g
Salt1.78 g
Kolhydrater50 g
Protein13 g
Kommentarer
Otroligt gott och så enkelt att göra! Förvånad att receptet inte har 5 stjärnor.
Rebecka
2021-09-22Otroligt goda! Serverades som ett tilltugg innan huvudrätten och uppskattades av alla gäster👍🏼.
Anna
2020-07-06Bland det godaste jag ätit, en kombo jag aldrig kommit på själv
Gun-britt
2016-07-04