Denna krämiga kantarellpasta är som en försvenskad variant på spaghetti carbonara! Med tagliatelle, kantareller, Västerbottensost och dill kombineras de bästa av svenska smaker. Här får kantarellerna verkligen komma till sin rätt där de spelar huvudrollen i måltiden.
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2018
Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör och laktosfri grädde.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Receptet kommer från boken Hur lätt som helst av Jessica Frej.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Emma
2020-12-31Det smakade ingenting. Jag hade dubbel Västerbottenost och vitlök, men ändå försvann smakerna totalt. Fick genomlida fem matlådor med denna rätt som blev långt över 4 portioner. Kommer inte göra detta igen.