Kantarellmacka med pocherat ägg

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Kantarellmacka med pocherat ägg

Mumsig kantarellmacka med pocherat ägg. Rostade brödskivor, bacon, bladspenat, persilja och dijonsenap skapar vinnande smaker tillsammans med ägg och svamp.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2007

Kantarellmacka med pocherat ägg

Ingredienser

4 mackor
1 liter rensade kantareller
1 msk smör
1 dl mellangrädde
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1 tsk dijonsenap
1 msk hackad persilja
1 paket bacon
80 g färsk bladspenat
flingsalt
rapsolja
4 brödskivor
1 liter vatten
1/2 tsk salt
1 tsk ättika
1 ägg

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1550 KJ / 370 kCal
Fett29 g

Testa liknande recept

Kantarellpaj med bacon och rucola
Betyg 4.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Toast med gräddkokt spenat och äggula
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fläskfilésandwich
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Räkmacka med avokado och limemarinerade räkor
Betyg 3.9 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fransk bondsallad med fiskpinnar
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Krämiga kantareller
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga