Kantarellmacka med pocherat ägg

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kantarellmacka med pocherat ägg

Mumsig kantarellmacka med pocherat ägg. Rostade brödskivor, bacon, bladspenat, persilja och dijonsenap skapar vinnande smaker tillsammans med ägg och svamp.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2007

Kantarellmacka med pocherat ägg

Ingredienser

4 mackor
1 liter rensade kantareller
1 msk smör
1 dl mellangrädde
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1 tsk dijonsenap
1 msk hackad persilja
1 paket bacon
80 g färsk bladspenat
flingsalt
rapsolja
4 brödskivor
1 liter vatten
1/2 tsk salt
1 tsk ättika
1 ägg

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1550 KJ / 370 kCal
Fett29 g

Testa liknande recept

Kantarellpaj med bacon och rucola
Betyg 4.8 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Smörstekta kantareller
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kantareller i gjutjärn
Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kantareller på rödlöksbädd
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kantarellrisotto
Betyg 4.6 av 5.87 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kantarellpesto
Betyg 3.9 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad