Syltade kantareller med rosmarin

4
0
Syltade kantareller med rosmarin

Har du lagt vantarna på en stor skörd trattkantareller så är den här inläggningen ett gott sätt att spara och ta till vara. Har du hittat gula kantareller så går det också fint. Svampen läggs in en klassisk 1-2-3 ättikslag förstärkt med färsk rosmarin som passar utmärkt till skogens smaker, gärna vilt.

Skriv ut
Syltade kantareller med rosmarin

Ingredienser

8 portioner
ca 500 g
trattkantareller
1
silverlök
-
salt

Ättikslag

1 dl
ättika
2 dl
socker
3 dl
vatten
3
kvistar rosmarin

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Över 60 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 109 KJ / 26 kCal
Fett 0.2 g
Salt 1 g
Kolhydrater 4 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept