Kantarellfärserad kalvrulle

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kantarellfärserad kalvrulle

Servera dina gäster en lyxig kantarellfärserad kalvrulle på middagsbjudningen. Stek din smarriga, färs- och svampfyllda stek i ugn och råstek din potatis. Bjud på den möra steken med potatis, mumsig madeiraskysås, ärter och söt, krispig majs.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2005

Kantarellfärserad kalvrulle

Ingredienser

6 portioner
1 kg kalvstek (benfri)
1 tsk salt
1 krm peppar
1 liten gul lök
smör till stekning
50 g torkad svart trumpetsvamp (alt kantarell eller shiitakesvamp)
500 g färs, gärna kalvfärs
steksnöre
1 kg delikatesspotatis
1 msk smör till potatisen
fingersalt
4 dl vatten
4 msk konc kalvfond
3 msk madeira
3 msk majsstärkelse
250 g minimajs
250 g sockerärtor
röd vinbärsgelé till servering

Gör så här

01:30:00
00:20:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2260 KJ / 540 kCal
Fett10 g

Testa liknande recept

Kalvstek med gräddsås
Betyg 3.7 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kalvstek med gräddsås och inlagd gurka
Betyg 4.2 av 5.55 personer har röstat
Receptet har 13 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pumpabröd
Betyg 4 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Falsk gåslevermousse
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Packad Flankstek i kilkennybad
Betyg 3.6 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Salviastekt kalvstek med syrlig äppelröra
Betyg 3.2 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad