Falsk gåslevermousse

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Falsk gåslevermousse

Falsk gåslevermousse är ett delikat och mycket gott tillbehör till crostini eller kex och dessutom väldigt enkelt att göra. Du behöver bara kycklingleverpastej, vispgrädde och madeira. Servera på valfritt kex och gärna med en klick marmelad.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2005

Falsk gåslevermousse

Ingredienser

undefined
1 ask kycklingleverpastej (à 200 g)
2 msk vispgrädde
2 msk madeira

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

De menar nog marmelad som är god till dessertost. :-)

Anne-christine

2015-12-17

Jag undrar vad en dessertostmarmelad är för något?

Ann-christin

2005-12-01

Testa liknande recept

Kalkonmousse på endive
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Minipetitchouer
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Inbakad älgpastej
Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Avokadosoppa
Betyg 3.7 av 5.40 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Callaloo
Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Endive med konjaksspetsad leverpastej
Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad