Kantarell- och kräfttoast

Betyg 3.1 av 5.69 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kantarell- och kräfttoast

Kantareller och kräftstjärtar är goda var och en för sig, och tillsammans blir de förstås ännu bättre! Använd gärna ett gott levainbröd, ett krispigt stenugnsbakat surdegsbröd med hård skorpa. Lite riven vällagrad ost på toppen är pricken över i.

Kantarell- och kräfttoast

Ingredienser

4 portioner
2 burkar kantareller (à 184 g)
1 schalottenlök
1 vitlöksklyfta
2 msk smör
salt
peppar
65 g babyspenat
1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g)
4 skivor vetelevain
1 1/2 dl riven lagrad ost

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1261 KJ / 301 kCal
Fett13 g
Salt1.6 g
Kolhydrater26 g
Protein19 g

Testa liknande recept

  • Sotat laxcarpaccio med höstprimörer
    Betyg 2.3 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kräftpanna med kantareller
    Betyg 4.3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Minipajer med Västerbottensost
    Betyg 3.8 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Quesadillas med kantareller och spenat
    Betyg 4.4 av 5.27 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Smörstekta kantareller
    Betyg 4.5 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad