Ta klassikern kardemummabullar till nya höjder med detta recept på kringlor. Fyllningen av smör, kardemumma, strösocker och florsocker tillsammans med den något salta vetedegen gifter sig i harmoni. Det knastriga sockret på utsidan är pricken över i.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2022
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Näringsvärdet är beräknat per kringla.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Fantastiska lite extra jobb men väl värt det! Blev kallad mästar bagare efter bjudit på kringlorna ska prova kanelsnäckorna också ! Verkligen skillnad att kalljäsa! En stor eloge till bagaren Daniel👍
Carina
2022-08-26Fantastiskt goda bullar, Första bullarna någonsin som är riktigt goda även dagen efter. Tack!
Jeanette
2022-07-0870 gram jäst … vore enklare med en mer konsumentvänlig mängd: 50 eller 100 gram, alltså ett eller två paket och övriga ingredienser utifrån det. Nu får jag räkna om hela receptet själv.
Minna
2022-05-26