Kanelkotlett med couscous
En ny variant på kotlett med nordafrikanska dofter är denna kanelkotlett med couscous och en sås på krossade tomater och squash. Kanelen kryddar kotletten alldeles lagom och med tomatkrosset får rätten både smak och färg.
Ingredienser
4 portioner
1 grönsaksbuljongtärning
3 dl couscous
4 fläskkotletter
1 squash
1 förpackning krossade tomater (à 500 g)
3 dl vatten
1 msk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
1 tsk kanel
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2121 KJ / 508 kCal
Fett7.3 g
Kommentar
Riktigt gott, och en skön variation på stekta kotletter. Vid andra tillagningen använde jag aubergine istället, skivade den och stekte den innan dem fick puttre med tomaterna. Det blev lite moussaka-känsla då.
Lena
2005-08-27