Kanelkokta päron med vaniljfärskost
Kanelkokta päron med vaniljfärskost är en god och len efterrätt som förberedes på en knapp halvtimme. Servera päronen varma eller kalla med vaniljfärskost och biscotti.
Ingredienser
4 portioner
4 dl vatten
1 1/2 dl rårörssocker
2 kanelstänger
2 stora päron
Vaniljfärskost
1 dl crème fraiche
2 msk florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 dl kvarg
För alla
Kontrollera ingrediensförteckningen på biscottin.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt alternativ till biscottin.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och laktosfri kvarg.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche och kvarg mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1263 KJ / 302 kCal
Kommentarer