Kanelkokta päron med vaniljfärskost

5
0
Kanelkokta päron med vaniljfärskost

Kanelkokta päron med vaniljfärskost är en god och len efterrätt som förberedes på en knapp halvtimme. Servera päronen varma eller kalla med vaniljfärskost och biscotti.

Kanelkokta päron med vaniljfärskost

Ingredienser

4 portioner
4 dl vatten
1 1/2 dl rårörssocker
2 kanelstänger
2 stora päron

Vaniljfärskost

1 dl crème fraiche
2 msk florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 dl kvarg

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på biscottin.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt alternativ till biscottin.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och laktosfri kvarg.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche och kvarg mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1263 KJ / 302 kCal
Läs mer om näringsvärden