Kanelkaka

Ett mumsigt fikabröd finner du i detta recept på kanelkaka. Blanda ihop alla ingredienser och häll i en springform innan du toppar med strimlad sötmandel och gräddar i ugn. Servera din fluffiga kanelkaka avsvalnad.

Gör så här
00:30:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Energi1001 KJ / 239 kCal
Fett12 g
Salt0.4 g
Kolhydrater28 g
Protein5 g
Kommentarer
8 stNej min kaka blev lite torr nästa gång skall jag ta 175 gr rumsvarmt smör då kanske...... Berith
Berith
Riktigt god tårta. Fungerar varje gång och alla älskar det, perfekt vid varje tillfälle.
Sanne
Hur mycket glutenfri mjölmix skall man ta?
Anette
Hej Anette! Samma mängd som det står i receptet. Läs gärna också på förpackningen om det står några tips/råd. Hoppas att du gillar kakan! Hälsningar Elina
ICA-köket
Lätt att göra och blir supergod
Ellinor
Den har jag gjort flera gånger och har blivit mycket uppskattad
Anette
Jag tyckte mycket om denna kaka. Lätt att göra och den blev luftig
Lena
Mycket god och luftig! Jag strödde på lite flagad mandel så blev den ännu lättare att baka.
Gunlög
Enkel och mycket god! Blir nog ny favorit, kakan man kan "leka" med i köket.
Ulrika