Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

60 MIN | Medel

Kanelpudrad mandelchoklad

Dessa kanelpudrade mandelchokladmunsbitar kommer ge dig mersmak! Blanda ihop din smälta choklad med krispig mandel och häll ner den mumsiga smeten i knäckformar. Pudra över kanel på de små chokladgodisarna och låt dem stelna.

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 2005
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 45 st portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Grovhacka sötmandel. Smält blockchoklad i en skål över vattenbad eller i mikrovågsugn.
  2. Lägg ner mandeln i chokladen och skeda upp ca 1 tsk av smeten i knäckformar eller klicka direkt på bakplåtspapper. Pudra över kanel och låt stelna.

Ingredienser

Portioner: 45 st
  • 2 dl sötmandel
  • 250 g mörk blockchoklad
  • kanel
Lägg till i inköpslistan