Helgtårta

Betyg 2.9 av 5.
11 personer har röstat
0
Helgtårta

Recept på enkel och god tårta. Botten till tårtan gör du av sötmandel, ägg, socker. Bred grädde över tårtan och garnera med riven choklad. Helgtårta passar perfekt till efterrätt eller fikat.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2002

Helgtårta

Ingredienser

undefined
200 g  sötmandel
4   ägg
3 dl  socker
3 dl  vispgrädde
75 g  blockchoklad

För alla

Helgtårta är fri från gluten under förutsättning att man bröar formen med glutenfritt ströbröd eller använder riven kokos. Innehåller laktos och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Italienska mandelskorpor med choklad
Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lavendelskorpor
Betyg 4 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kanelpudrad mandelchoklad
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Choklad- och pistagerutor
Betyg 2.8 av 5.
32 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Husets mandeltårta
Betyg 3.8 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Adventstårta
Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga