Mustig och fantastiskt välsmakande köttgryta med dofter av kanel. Grytan innehåller höstiga smaker som vitlök, tomatpuré, kanel och vin. Rätten smakar som bäst tillsammans med potatis och svartvinbärsgelé.
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2006
Läs innehållsförteckningen på buljongtärningen. Annars är grytan fri från gluten men innehåller mjölk och ägg.
Gör mjölkfri: byt smör mot mjölkfritt margarin. Kontrollera innehållet i buljongtärningen.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i buljongtärningen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Karolina
2022-11-07Tyckte grytan blev för vattnig så rekommendera att reda. Därtill är jag personligen inte superförtjust i kanel i maträtter så föll mig inte helt i smaken.
Gabriella
2020-10-17Vi byter kött mot quornbitar. Hasselbackspotatis som tillbehör. Otroligt gott!
Amanda
2020-10-07Jättegod!!!