Kanelbullekladdkaka

Den klassiska kanelbullen har fått konkurrens! Saftigt kladdig, vacker att titta på och med en perfekt avvägd smak av kanel och kardemumma kniper den här kladdkakan en självklar plats på fikabordet. Gör kanelbullemönstret genom att hälla garneringen i en spritspåse för att sedan ringla över kakan.

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Energi1222 KJ / 292 kCal
Fett19 g
Salt0.5 g
Kolhydrater28 g
Protein3 g
Kommentarer
34 stBakat den en gång och den blev jättebra,den fick stå till sej till dan efter,kallt,och tog fram den ett par timmar före servering,den var uppskattad.
Kerstin
Supergod kaka! Har gjort den många gånger och folk vill alltid ha receptet. Känner inte alls igen de problem som finns i andras kommentarer.
Charlotta
Blev inte alls bra. Okej i smak men inte i konsistens. Först helt rinnig och efter totalt 25 minuter blev det inte kladdkaka. Hade nog också blivit bättre med malen kardemumma. Kommer tyvärr inte göra detta igen.
Rebecca
Alldeles för ”smörig” Smöret rinner av den Inte alls någon kladdkaka tyvärr!
Lena
Vet inte vad som blev fel, ser i flera av kommentarerna att dom råkat ut för liknande. Blev som om allt smör smälte och steg upp och lade sig att koka uppepå. Resultatet ej färdig kaka invändigt och typ friterad på toppen. Vad kan detta bero på ? Kan det bero på att smöret i grundsmeten inte svalnat ordentligt?
Elisabeth
Vet inte vad jag gjorde fel men kakan blev inte alls god. Alldeles smörig, det rinner smör. Och kakan smakar mest ägg..
Moa
Godaste kakan ever👍har gjort denna många gånger
Peter
Tummen upp. Kommer baka denna fler gånger. Kortare tid i ugnen bara så den blir kladdig
Lena
Saftig och god, dock var 15 minuter för länge i min ugn. Får ta kortare tid nästa gång bara.
Therese
Den var riktigt god.
Berit