Kanelbullar

Baka goda och saftiga kanelbullar med detta perfekta kanelbullerecept. Kanelbullarna blir stora, mjuka och får en god smak av sin fyllning som består av kanel, smör och socker.

Gör så här
00:00:00
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi623 KJ / 149 kCal
Fett5 g
Salt0.2 g
Kolhydrater23 g
Protein3 g
Kommentarer
267 stBra grundrecept där man kan variera fyllningen. Har provat kanel, kardemumma, vanilj och nu senast saffran. Mums!
Mats
Goda bullar, men jag hade kardemumma istället för kanel.
Pia
Gjorde en dubbelsats och tyckte tyvärr inte dessa blev goda. Alldeles för söt deg, blev torra och kändes tomma. Behövs mer smör i degen
Yessica
Kanonbra. Brukar dra av en minut av tiden i ugnen, blie lite saftigare. Sen värma lite i mikron innan äta så kanelsockerblandningen blir mjuk och god
Petter
Ska bli så gott
Pontus
Ett tips är att ha i ungefär 1-1,5 tsk maizena om ni inte vill att fyllningen ska åka ut ur bullen. Häll det i fyllningen och klart! Så bra 😊
Jenny
Toppenrecept! 5-7 min i ugnen räcker dock
Lisa
Jättegott!
Pooja neil
Varför använder ni inte receptet ni har på vetemjölsförpackningen? Har gjort detta också nu och det som finns på förpackningen är bättre :)
Jonathan
Bullarna blev jättegoda! Man behöver inte ha mer fyllning som många anser. Första gången följde jag det rådet och det blev katastrof. Fyllningen flöt ut och bullarna såg hemska ut. Så denna gång gjorde jag helt enligt receptet och det blev jättebra. Gjorde snurror och de blev sååå fina!
Ingela