Kanderade kokosäpplen

Här gäller det att jobba snabbt med karamellen! Kanderade äpplen är en riktig klassiker och en vacker fröjd för ögat. De är som godast när de är helt färska, men håller sig snygga i flera dagar. Använd säsongens vinteräpplen, gärna ingrid marie eller aroma.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2014

Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi983 KJ / 235 kCal
Fett6 g
Salt0.04 g
Kolhydrater42 g
Protein1 g
Kommentarer
5 stVi tog mindre vatten maa nedanstående kommentarer. Blev superbra!
Anna
Det kändes som att det var alldeles för mycket vatten i receptet? Jämfört med andra kanderade äpplen, där är det pyttelite vatten och jättemycket socker.
Yvette
Ni som det har tagit mer än 20 min har ni använt tjockbottnad gryta? Min fd svärmor säger att det tog ca 15 min för henne att göra det.
Maria