Den här kalvytterfilén med örter känns härligt lyxig och passar perfekt till nyår eller en annan kväll när du vill äta något extra gott. Servera ihop med sallad, polenta och kronärtskockssås.
Kontrollera ingrediensförteckningen på buljongen.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut parmesan mot mjölkproteinfri ost. Byt ut grädde mot havre-, soja- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör byta ut parmesanen.
Näringsvärdet är beräknat per person inkl serveringsförslag.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Lily
2017-12-24Skall det verkligen vara kalvytterfilé? Inte kalvinnerfilé för på bilden ser det ut som innerfilén? Den är mycket smalare och liknar fläskfilén. Medans ytterfilén är en stor fyrkantig klump med fettkappa?
Redaktionen ICAse
2018-03-12Hej Lily! Vi har gjort med kalvytterfilé, men klart du kan prova med innerfilén om du vill. Hälsningar Michelle