Kalvschnitzel med ljummen potatissallad

2
0
Kalvschnitzel med ljummen potatissallad

En klassiker på nytt vis. Här tar vi genvägen via färdiga kalvschnitzlar som serveras till potatissallad. Potatisen kokas i buljong tillsammans med grönkål. Syltlök och dressingen med smak av dijonsenap gör en smakrik potatissallad. Smaklig måltid!

Skriv ut
Kalvschnitzel med ljummen potatissallad

Ingredienser

4 portioner
900 g
delikatesspotatis
2 msk
grönsaksfond
125 g
strimlad grönkål
1 dl
avrunnen syltlök
1
citron
1 msk
rödvinsvinäger
2 msk
dijonsenap
3 msk
olja
-
salt
-
svartpeppar
4
kalvschnitzlar (à 100 g)
1 msk
smör

För alla

Kontrollera noga innehållet i fonden och schnitzeln.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri schnitzel.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mölkproteinfri: byt smör mot mölkproteinfritt matfett.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2331 KJ / 558 kCal
Fett 24 g
Salt 3 g
Kolhydrater 54 g
Protein 28 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept