Kalvfrikassé med sparris

Betyg 2.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Kalvfrikassé med sparris

Gör underbar husmanskost med detta recept på kalvfrikassé med sparris. Sjud ditt kött mört innan de andra ingredienserna tillsätts. Krydda och smaka sedan av innan du serverar med pressad, nykokt potatis eller ris.

Kalvfrikassé med sparris

Ingredienser

4 portioner
1 kg grytbitar av kalvkött
1/2 dl flytande kalvfond
14 dl vatten
3 lagerblad
1 kvist timjan
1/2 tsk vitpepparkorn
8 - 10 skalade smålökar
150 g fasta små champinjoner
12 medelstora skalade vita sparrisar (eller gröna)
3 msk citronsaft
2 dl crème fraiche
salt
peppar

Till servering

potatis

Gör så här

01:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Använder ni verkligen kalvfile!

    Carina

    Hej Carina! Det lät onödigt! här har något sluntit med tangenterna. Det är nu ändrat, Tack! Hälsningar Niclas

    ICA-köket

Testa liknande recept

  • Kokt kalv i grapefruktsås
    Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kalvsylta från Östergötland
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Dillkött
    Betyg 4 av 5.193 personer har röstat
    Receptet har 46 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Kalvfilé i marsalasås
    Betyg 3.6 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad