Kalvfrikassé med sparris

Betyg 2.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kalvfrikassé med sparris

Gör underbar husmanskost med detta recept på kalvfrikassé med sparris. Sjud ditt kött mört innan de andra ingredienserna tillsätts. Krydda och smaka sedan av innan du serverar med pressad, nykokt potatis eller ris.

Kalvfrikassé med sparris

Ingredienser

4 portioner
1 kg grytbitar av kalvfilé
1/2 dl flytande kalvfond
14 dl vatten
3 lagerblad
1 kvist timjan
1/2 tsk vitpepparkorn
8 - 10 skalade smålökar
150 g fasta små champinjoner
12 medelstora skalade vita sparrisar (eller gröna)
3 msk citronsaft
2 dl crème fraiche
salt
peppar

Till servering

potatis

Gör så här

01:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Kalvfilé i marsalasås
Betyg 3.6 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Helstekt kalvfilé med salvia- och sherrysås
Betyg 4.3 av 5.28 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Schnitzel, grundrecept
Betyg 4.5 av 5.183 personer har röstat
Receptet har 25 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Örtstekt renfilé med jordärtskocksplättar och portvinssky
Betyg 3.8 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Helstekt kalvytterfilé med rosmarin & parmesan
Betyg 3.2 av 5.38 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kalvsylta från Östergötland
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad