Kalvfärssås med senap och persilja är en rätt som faller många i smaken. Färsen steks innan lök och gräddblandning tillsätts. Låt denna sås koka några minuter och smaka av med dijonsenap. Hacka sedan persilja och blanda den med färssåsen, servera med nykokt pasta och salladsärter.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
6 2015
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd grädde och mjölk utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde och mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Linda
2015-02-08Grädden gjorde att det smakade ingenting... barnen tyckte inte om det. Grå och trist...
Eva
2015-02-05Jag tyckte rätten kändes ganska blek så jag tillsatte lite soja. Gillade inte heller den frusna löken. Känns inte miljömässigt riktigt. Salladsärtorna var en ny bekant. De var mycket goda.