Kalvfärslimpor och krämig rödkål med soja är en gudomligt välsmakande version av klassisk köttfärslimpa, där vi bytt ut nötfärs mot kalvfärs. Kalvfärslimpan reder sig självt i ugnen och då finns tid till att förbereda den fantastiska rödkålsslawen. Ett färggrant tillbehör som höjer rätten rejält.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
36 2015
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölkprotein) eller po-fiber.
Gör laktosfri: använd mjölk och crème fraiche utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt. Byt ut crème fraiche till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Johan
2020-05-17Gott!
Ann-charlotte
2015-09-07Färs-limporna var goda men blandningen till rödkålen var inte så god.
Susanne
2015-09-02Moroten va helt torr och verkar ha legat länge,fick köpa en ny.Vart för salt med sojan så denna rätt va inte god.Torrt utan sås men fixade till en själv likaså till fläskkotletterna,barnen vill ha sås.