Edamamebönor med sesam och soja

35
1
Edamamebönor med sesam och soja

Edamamebönor är japanska sojabönor, som både är goda och perfekta som snacks eller plockmat. Blanda bönorna med en sås på japansk soja, sesamolja och sesamfrön eller servera den vid sidan av!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2018

Edamamebönor med sesam och soja

Ingredienser

4 portioner
500 g frysta edamamebönor
3 msk japansk soja
1 msk sesamolja
1 msk sesamfrön

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

35

Kommentar

Julia

2021-03-13

Supergott! Vi tillsätter lite flingsalt också för det tycker vi behövs.

Näringsvärde per portion

Energi 890 KJ / 211 kCal
Fett 9 g
Salt 1.99 g
Kolhydrater 16 g
Protein 15 g
Läs mer om näringsvärden