Edamamebönor med sesam och soja
Edamamebönor är japanska sojabönor, som både är goda och perfekta som snacks eller plockmat. Blanda bönorna med en sås på japansk soja, sesamolja och sesamfrön eller servera den vid sidan av!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2018
Ingredienser
4 portioner
500 g frysta edamamebönor
3 msk japansk soja
1 msk sesamolja
1 msk sesamfrön
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi890 KJ / 211 kCal
Fett9 g
Salt1.99 g
Kolhydrater16 g
Protein15 g
Kommentarer
Så himla gott hade ingen japansk soja så använde Liquid aminos istället.
Linda
2024-04-21Supergott och enkelt!
Lisa
2023-12-09Värt att nämna att man äter bönorna, inte skidan. Inte som sockerärter och haricot verts alltså.
Per
2023-01-09