Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Edamamebönor med sesam och soja

Edamamebönor är japanska sojabönor, som både är goda och perfekta som snacks eller plockmat. Blanda bönorna med en sås på japansk soja, sesamolja och sesamfrön eller servera den vid sidan av!

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2018
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Ånga eller koka edamamebönorna enligt anvisning på förpackningen.
  2. Rör ihop japansk soja, sesamolja och sesamfrön. Blanda med bönorna eller servera vid sidan av som en dipp.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 500 g frysta edamamebönor
  • 3 msk japansk soja
  • 1 msk sesamolja
  • 1 msk sesamfrön
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 890 kJ / 211 kCal