Kalventrecôte med bakad spetskål och morot- och persiljerotspuré

Betyg 3.5 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kalventrecôte med bakad spetskål och morot- och persiljerotspuré

Möra skivor kalventrecôte tillsammans med bakad spetskål och en sötsyrlig morot- och persiljerotspuré. Passar lika bra till middag som till buffébordet. Toppa med lite grovhackad dill vid servering.

Kalventrecôte med bakad spetskål och morot- och persiljerotspuré

Ingredienser

4 portioner

Kött

salt
peppar
ca 600 g kalventrecôte i bit
1 msk olja
1 msk smör

Kål

1 spetskål
2 msk smör
1 kruka dill

Puré

2 morötter
2 persiljerötter eller palsternackor
3 dl vispgrädde
1 citron

Gör så här

00:45:00
00:30:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2881 KJ / 690 kCal
Fett55 g
Salt0.3 g
Kolhydrater22 g
Protein33 g

Testa liknande recept