Tacos jalapeño med limemarinerad rödkål och tomatsalsa

Kryddmixen gör färsen riktigt smakrik och mustig. Servera färsen i mjuka tortillabröd med syrlig rödkålssallad och tomatsallad som du kryddar med jalapeños. Lite majs, gräddfil och krispiga chips på toppen och det är bara att njuta det goda fyllda majsbrödet.

Ingredienser
4 portioner
Rödkålssallad
250 g rödkål
saften av 1 lime
salt
1 msk olja
Tomatsalsa
1 bifftomat
1/2 dl tres colores jalapeño
1 schalottenlök
Tacofärs
500 g kött- eller sojafärs
1 msk olja
1 förp krämig & mild spice mix taco kryddmix (à 150 g)
Tillbehör
1 förp majskorn (à 150 g)
8 majstortillabröd (medium)
1 kruka mynta
2 dl gräddfil
1 förp blue corn tortillachips (à 125 g)
För alla
Kontrollera noga innehållet i vegofäsen och kryddmixen.
Gör glutenfri: välj glutenfria tortillabröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt gräddfil mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer