Tacos jalapeño med limemarinerad rödkål och tomatsalsa

2
0
Tacos jalapeño med limemarinerad rödkål och tomatsalsa

Kryddmixen gör färsen riktigt smakrik och mustig. Servera färsen i mjuka tortillabröd med syrlig rödkålssallad och tomatsallad som du kryddar med jalapeños. Lite majs, gräddfil och krispiga chips på toppen och det är bara att njuta det goda fyllda majsbrödet.

Skriv ut
Tacos jalapeño med limemarinerad rödkål och tomatsalsa

Ingredienser

4 portioner

Rödkålssallad

250 g
rödkål
saften av 1
lime
-
salt
1 msk
olja

Tomatsalsa

1
bifftomat
1/2 dl
tres colores jalapeño
1
schalottenlök

Tacofärs

500 g
kött- eller sojafärs
1 msk
olja
1
förp krämig & mild spice mix taco kryddmix (à 150 g)

Tillbehör

1
förp majskorn (à 150 g)
8
majstortillabröd (medium)
1
kruka mynta
2 dl
gräddfil
1
förp blue corn tortillachips (à 125 g)

För alla

Kontrollera noga innehållet i vegofäsen och kryddmixen.
Gör glutenfri: välj glutenfria tortillabröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt gräddfil mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Testa liknande recept