Tacos jalapeño med limemarinerad rödkål och tomatsalsa
![Tacos jalapeño med limemarinerad rödkål och tomatsalsa](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_227351/cf_259/tacos_jalapeño_med_limemarinerad_rodkal_och_tomatsalsa.jpg)
Kryddmixen gör färsen riktigt smakrik och mustig. Servera färsen i mjuka tortillabröd med syrlig rödkålssallad och tomatsallad som du kryddar med jalapeños. Lite majs, gräddfil och krispiga chips på toppen och det är bara att njuta det goda fyllda majsbrödet.
![Tacos jalapeño med limemarinerad rödkål och tomatsalsa](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_227351/cf_259/tacos_jalapeño_med_limemarinerad_rodkal_och_tomatsalsa.jpg)
Ingredienser
4 portioner
Rödkålssallad
250 g rödkål
saften av 1 lime
salt
1 msk olja
Tomatsalsa
1 bifftomat
1/2 dl tres colores jalapeño
1 schalottenlök
Tacofärs
500 g kött- eller sojafärs
1 msk olja
1 förp krämig & mild spice mix taco kryddmix (à 150 g)
Tillbehör
1 förp majskorn (à 150 g)
8 majstortillabröd (medium)
1 kruka mynta
2 dl gräddfil
1 förp blue corn tortillachips (à 125 g)
För alla
Kontrollera noga innehållet i vegofäsen och kryddmixen.
Gör glutenfri: välj glutenfria tortillabröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt gräddfil mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer