Kålrabbisallad

Betyg 2.4 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kålrabbisallad

Den här salladen görs på kålrabbi, en lite bortglömd rotfrukt som är krispigt god och söt i smaken. Skala och skär i tunna skivor, eller om du har bråttom till sallad – riv den grovt. Några rostade hasselnötter är mums att strö över.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2013

Kålrabbisallad

Ingredienser

4 portioner
200 g kålrabbi (eller morot)
1 msk kallpressad raps- eller olivolja
2 msk äppelcidervinäger
150 blandade salladsblad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi222 KJ / 53 kCal
Fett4 g
Salt0.04 g
Kolhydrater3 g
Protein2 g

Testa liknande recept

  • Picklad kålrabbi med rädisa
    Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kålrabbisallad med äpple och getost
    Betyg 4.6 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kålrabbi- och spetskålsslaw
    Betyg 4.3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad