Kålpudding från pannan

Kålpudding är härlig husmanskost som består av vitkål, purjolök och köttfärs - en middag du enkelt tillagar i panna med den frästa löken och kålen runt färsen. Servera gärna potatis, lingonsylt och bröd till puddingen.

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2323 KJ / -1 kCal
Fett15.2 g
Kommentarer
6 stJag fyller på med extra mycket kål och vätska vilket gör att vi vuxna äter utan potatis (GI). Serverar pasta eller potatis till barnen. Alla äter med god aptit.
Cecilia
Enkelt och gott även utan enbär.
Yvonne
gott med grönpepparsås ,lite kompakt,men god
Maria
Enkelt och mycket gott. Tänker göra det fler gånger.
Christina
Jag tyckte att det blev lite för kompakt för min smak.Rör själv ut kött kryddor i mjölk, får bl.a en god grund till såsen.
Bo
Enkelt och mycket gott! Jag bytte ut den koncentrerade kalvfonden mot vanlig köttbuljong (tärning upplöst i vatten) och hällde i detta efteråt.
Anneli